Wie zijn wij ?

INSURANCE ACADEMY IS EEN ONLINE OPLEIDINGSPLATFORM ONTWIKKELD DOOR DE FIRMA AEDES, VERZEKERINGSVERNIEUWER.

Makelaars en het personeel van makelaarskantoren, advocaten, managers moeten hun verplichtingen inzake opleiding en bijscholing nakomen. Ze hebben echter zelden voldoende tijd om buiten het bedrijf een opleiding te volgen van een halve, laat staan hele dag. Aedes ging uit van die vaststelling en ontwikkelde een online opleidingsplatform waar iedere geïnteresseerde waar en wanneer hij maar wil, een opleiding kan volgen.

Insurance Academy kan rekenen op de expertise van deskundige lesgevers en zo de toepasselijkheid en meerwaarde van deze nieuwe opleidingsvorm garanderen.

Concept

Insurance Academy is een vernieuwend concept dat inspeelt op de opleidingsbehoeften van de spelers in de verzekeringswereld.

VOOR WIE ?

Het aanbod van Insurance Academy is bestemd voor alle spelers die interesse hebben voor de verzekeringswereld: makelaars en medewerkers van makelaarskantoren, verzekeringsmaatschappijen, advocaten, risicomanagers, beheerders van bedrijven, studenten,…

WAAROM ?

U kunt zich geen hele dag vrijmaken?

Insurance Academy biedt zeer specifieke online opleidingsmodules aan, waarbij de beste leraren en experts een brede waaier van thema’s in verband met verzekeringsberoepen uiteenzetten.

Elke opleiding wordt aangeboden in de vorm van een video, bestaande uit modules van 15 minuten.

VOORDELEN ?

Elke capsule van 15 minuten eindigt met een test in de vorm van meerkeuzevragen. Als u slaagt voor deze tests, krijgt u op het einde van de opleiding een certificaat en FSMA-punten of punten van om het even welke andere specifieke opleidingsinstelling met wie Insurance Academy een partnership heeft afgesloten.

Bovendien bieden de online opleidingen aan makelaarskantoren, advocaten, risicomanagers, enz. de onderstaande onmiskenbare voordelen.

  • Onbeperkte toegang 24/7
  • Groot gebruiksgemak
  • Gratis
  • Acteur van zijn eigen opleiding
  • Inhoud opgesteld door deskundige lesgevers
  • Persoonlijke follow-up van uw vorderingen met progressieve homologatie van wat u geleerd hebt, via de quizzen
  • Vervolmaking en uitbreiding van uw bekwaamheden
  • Balans van uw resultaten

MET WIE ?

Elke opleiding wordt aan een erkende deskundige toevertrouwd. Insurance Academy verenigt de beste leraren in onze Academy. Een technisch team van professionals begeleidt elke lesgever zodat de videomodules didactisch, dynamisch en gebruiksvriendelijk zijn.

Deze opleidingsmodules voldoen aan de recentste technologische ontwikkelingen en de inhoud werd opgesteld door lesgevers met expertise op het vlak van verzekeringen; bovendien zijn de modules uitermate geschikt voor afstandsonderwijs.

WELKE OPLEIDINGEN ?

De leerstof evolueert mee en in eerste instantie spitst het aanbod zich toe op vier grote thema’s: verzekeringsbemiddeling, verzekeringscontrole, verzekeringsovereenkomsten en de verzekeringssector.

WELKE PRIJS ?

Dankzij de steun van onze partners worden onze trainingen gratis aangeboden.

Schrif u in om uw kennis online een boost te geven!