Parterns

Allianz

In België is Allianz een van de belangrijkste spelers op de markt van verzekeringen en financiële diensten. Allianz biedt een volledig gamma in P&C verzekering (brand, ongevallen en diverse risico's) en levensdiensten (pensioenen en beleggingen) aan particulieren, zelfstandigen, KMO's en grote ondernemingen.
Dit gamma van producten en diensten wordt uitsluitend via professionele verzekeringsmakelaars aangeboden. Deze deskundigen zijn de schakel tussen de klanten en ons bedrijf, dat in België meer dan 1.000 mensen tewerkstelt. 
 
www.allianz-assistance.be

DVCLEX

VClex is een onafhankelijk advocatenkantoor dat bestaat uit partners en medewerkers die dezelfde waarden en principes delen. Elk van ons weet uw belangen dan ook met de grootste zorg te verdedigen.

DVClex stelt de zoektocht naar snelle, concrete en bevredigende oplossingen voorop. Zo tracht ons veelzijdig en volleerd team conflicten te vermijden door zich te richten op bemiddeling, onderhandeling of beslechting en staan we steeds aan uw zijde bij administratieve of gerechtelijke procedures, tijdens crisissituaties en bij hoogdringende kwesties.

www.dvclex.be

PHILIPPE & PARTNERS

www.philippelaw.eu

THE PRIVACY OFFICE

www.tpo.solutions